mandag den 29. oktober 2012

Tim Christensen

Det er alt for længe siden jeg skrev blog, men jeg har et travlt liv..
Musik, musik og muical, og selvfølgelig min dejlige kæreste, livet er faktisk fantastisk!

Men denne gang vil jeg rose Tim Christensen og så hans band selvfølgelig..
For i alle deres sange, er teksten større end som så, der er mere end handling en man lige tænker over, og det er en fatntastisk ting at opleve i musik.
Det er noget der gør mig musik liderlig!

I musik synger vi allerede: Get the fuck outof my mind, og i dag er vi startet på: Glory, og den er fantaastisk! Så mennesker?
Gå ind og hør jer, og nyd den!


MUSIK LIDERLIGHED LÆNGE LEVE!



Amanda Arrigan Nymann

torsdag den 18. oktober 2012

Aladin på Fredericia teater


Endnu en gang sidder jeg mundlam, og endnu en gang er det på grund af Fredericia Teater, som virkelig har overgået sig selv! (Selvom jeg ikke troede det var muligt!)

Da jeg kom ind, forventede jeg ikke andet end historien om Aladin som forelsker sig, men en ond står i vejen og så er der en lampeånd...Men jeg tog fejl!

Fra allerede første scene, da de tre ´fortællere´ kom ind, var jeg solgt! Der er jo intet bedre end mænd i kamal kostumer! (;
På få minutter skiftede man fra saharas ørken, til markedspladsen med mange mennesker, til det smukke palas, til de smukkeste steder på det flyvende tæppe og helt ned til det uhyggelige lokale hvor der skete mystiske ting!
Og en af de fantastiske ting var at de havde klaret at være ´up2date´! Stor ros for det



Jeg vil starte med at rose Johannes Nymark, for hans fantastiske stemme! Og hans fantastiske spil! Det ene øjeblik sad jeg og grinte over ham, og det næste græd jeg fordi han bare gerne ville have sin mor accept.

Næst vil jeg rose Maria Lucia for hendes fantastiske stemme og fordi hun fik alle til: At gøre som prinsessen siger! (;

De to onde, skal også have stor ros for at få mig skræmt med deres uhyggelige grin! Og deres sang! Jamen WOW!

Teit, Kim og Max-Emil, skal også have ros for at være så fantastiske sjove! Og gøre så meget for musicallen!

Og så Pelle-Emil...En ung mand som jeg nærmest blev forelsket i efter jeg så ham i går! Jamen wow! Han fik virkelig publikum med, sang så flot og var så underholdene! ´Geini to the end of time!´ Han fik os alle til at grine højlydt! Det var fantastisk!!!

Og sidst men ikke mindst, det fantastiske ensemble som var så dygtige! Man skulle ikke tro, at alle ikke var prof, for de gjorde det så super!


Jamen alt i alt, vil jeg sige, det er den bedste musical, jeg til dato har set! Hvis i ike har set den, så skynd jer og køb biletter!
Og de burde virkelig udgive den på dvd! Jeg vil hvert fald være den første i køen til den!



FREDERICIA TEATER ER DET NYE BROADWAY!



Amanda Arrigan Nymann

tirsdag den 16. oktober 2012

Kropskunst

I dag læste jeg noget om kropskunst, og der var et spørgsmål som fangede mig: ´Hvorfor synes i dog denne form for kunst er smukt, og hvad når i bliver 70 år´
Og jeg forstår det slet ikke, for alt kunst er smukt...Og når man er 70, er man da ligeglad?

For mig er det en dejlig ting at have kunst på kroppen, og mit kunst, gør mig glad, hver gang jeg ser det.
Det gør jo ingen skade på andre, men alligevel er der mange der dømmer folk med tussede kroppe, og hvorfor? Fordi folk er bange for det ukendte...Men lad være med det! Det er jo ligesom at være racist, og det er også dumt



Sad på facebook og fandt dette billede, se, en tusset mand kan sagtens være en god far, så ikke døm andre :D




 Denne tatoovering fik jeg i år, da jeg var i Irland...Det er noget min mormor altid har sagt: Også dette får en ende...Den er desværre faded og skal have fikset den op (:
 Min anden tattoo som er en shamrock, som er en irsk ting som står for: Sønnen, guden og helligånden, fik den fordi jeg er begyndt at tro igen
Og dette var min første, som jeg fik da jeg var 13/14...Det er til minde for min mor, det er et look-a-like hjerte af en af dem hun lavede...Dog selv tegnet, så ikke het ens..


Men hver gang jeg ser dem, kommer gode minder frem og bliver glad..Og ved i hvad, når jeg sidder på plejehjemmet engang, så er jeg pis ligeglad om de hænger, for det gør det hele sgu (;




IKKE DØM ANDRE!


Amanda Arrigan Nymann

tirsdag den 9. oktober 2012

Drømme i livet

Drømme er en fantastisk ting, og jeg snakker ikke om at drømme om natten...Men at have en drøm ellr flere i livet.


Her i dag, havde vi nyhedstime med JC, og vi så noget om militæret..Og en af drengene ville virkelig gerne være med, så jeg gætter på det er hans drøm...Og en af de andre mente militæret var dumt, fordi han ville være kok...

Og så slog det mig, det er virkelig en fantastisk ting, også at drømme kan være så forskellige...Jeg ville hade at være i militæret og køre mig selv fysisk ned, og lave det samme mad hver dag? Baah!

Men det tænker de nok også om min drøm, som er at stå på en scene, og gerne ende på Fredericia teater og selvfølgelig broadway...
Synes i ikke selv det er en fantastisk ting?  Og har i selv en drøm?


DEN DRØM DER KUN FORBLIVER EN DRØM, DEN ER EN LØGN...



Amanda Arrigan Nymann