torsdag den 31. maj 2012

Rent på Snoghøj

Puuufh.....Hader simplthen at være syg! Og burde ikke sidde oppe nu, men jeg bliver nødt til at fortælle om denne fantastiske oplevelse!

Altså, jeg var i praktik ude på Snoghøj højskole, hvor jeg var på MBC (Snoghøj er et sted hvor man gør sig bedre, til skuespil, dans, eller som MBC står for: Musical.. (Musical Base Camp) Jeg var der desværre kun tre dage, da jeg blev indlagt med medicin forgiftning samme uge, men altså!

Her i går, skulle vi der ned med nogle fra Palsgård, og se musicallen: RENT (http://da.wikipedia.org/wiki/RENT)
Og wauuuuuuuuw! Jeg havde forventet et lille fint show, med fantastiske sange, men nej. Så snart man kom ind i deres hal, var det hele lavet om det RENT, og så startede showet.
Fantastiske sange! Super fed dans, flot tøj (I sær ´Angel´, i hans flotte drag tøj!) Og ja, de var fantastiske! Er helt sikker på, de alle sammen nok skal blive noget stort! + de er så søde! Og med det, kommer man langt i livet!
Vil anbefale jer alle, at tag ind og se den, det er en oplevelse i aldrig vil glemme!!


Billedet er lånt fra facebook (:


THERE´S ONLY NOW, THERE´S ONLY HERE, GIVE IN TO LOVE, OR LIVE IN FEAR!


Amanda Arrigan Nymann

tirsdag den 29. maj 2012

Kultur Kreds - Michael Kvium

Såååå er man igang med din dansk eksamen, altså bare opgaverne. Og jeg trak Michael Kvium, og valgte dette billede:


Kultur kreds.

For mig, synes jeg at det er smukt, for jeg elsker Kvium, han er malernes Lars Von Trier (Det skal lige siges, at jeg elsker Von Trier, ergo det er positivt!).
Jeg ser et billede af en halv dum og fortabt kvinde, som er bundet på hænder og fødder. 5, eller måske 6 børn, som går rundt med en citron på hovedet,og blod på deres fødder, altså en evig byrde.
Synes Kvium er total knæ høj karse! Men vil gerne vide hvad han tænker, og i sær når han laver billeder som disse.
For mig, kommer jeg til at tænke når jeg ser billedet, har vi også en kugle på hovedet og er vi bundet? Eller er der håb derude? (BTW citronen symbolisrer håb)
Men det er jo kun hvad jeg synes.


Sååå dejlige mennesker, hvad mener i om dette billede? Jeg ved jeg har læsere! Sååå nu må i hjælpe mig lidt :D



Amanda Arrigan Nymann

mandag den 28. maj 2012

DJURS SOMMERLAND, YEARH!

Åhhh hvad man! Har lige haft den fedeste dag!
Står halv sent op, så henter Mia (min søster) & Mads (hendes kæreste) mig, og så kørte vi afsted til, DJURS SOMMERLAND, YEARH!

Da vi kommer der ned, skal vi prøve den der vand forlystelse,og self. ender jeg med at blive total gennemblødt! (Dog en positiv ting, ham der styrede det, var sgu sød og kigge på!) Men altså, så gik vi videre, og jeg blev mere og mere våd, takket være Mia og Mads, som bare satte mig på ´the wet spot´.

Efter vi havde prøvet lidt af hvert, skulle vi prøve Mias yndlings ´ride´ og endnu en gang (lige da jeg var blevet tør) blev jeg plask våd, tak Mia, virkelig tak d:

Og så kom dagens udfordring (dadadadammmmm!) Piraten, danmarks vildeste  rutschebane, en tur hvor man kører 90 km i timen og er 32 meter høj. Jeg havde givet Mads hånd på det, og blev derfor nødt til det, så vi gik op til den, og da jeg satte mig i vognen, var mine første ord; fuck mit liv! Den så såååå vild ud, og så gik det løs, først køre den direkte op og så ned med det samme, rundt rundt rundt og rundt, og pludselig var det slut...OG DET VAR SÅÅÅ FEDT! Efter det kunne jeg sgu både klare eksamen og trejde verdens krig, total fed følelse! Såå det vil jeg anbefale!



Efter det, fik vi verdens bedste buffet, hvor der var flødekatofler (omenomenom!) og det var luksus!

Så gik vi rundt i parken, prøvede flere ting, mødte mystiske dimser som hældte vand på mig, fordi jeg havde hvid bluse på! Det skete dog kun ved en forlystelse, lidt mærkeligt! Meeen altså!

Så fik vi slushice og valgte at tage hjem ved en 17:30 tiden, og på vejen hjem, spurgte Mia og jeg var sulten, men nej...Men så da vi var i Horsens, spurgte jeg ligeså sødt: Altså, hvis vi nu kommer forbi Mac D!
Og såå fik jeg en happy meal...Nu undre jeg mig bare over hvor alt den mad er, men stadig, total fed dag!
Tak søde Mia og Mads!
Såå nu smutter jeg i mit dejlige badekar, og så godnat dejlige mennesker! Sov fantastisk og drøm dejlige drømme!


PEACE TO EVERYONE!


Amanda Arrigan Nymann

søndag den 27. maj 2012

En fantastisk uge!

Nøøøj hvor har det været en perfekt uge!

Først starter den med sang med de søde fra Palsgård, om tirsdagen.
Så her i onsdags havde vi teater stævne, det er hvor alle tvind skoler i Jylland, dyster mod hinanden, med et teater stykke/musical osv, hvis man går videre, skal man vise det på selve tvind, og dystre mod alle tvind skoler.
Og vi dystrede mod; Junglebogen, som Nakkebølle lavede. Og vi vandt! Det er helt vildt, vi gjorde det så godt, og det er første gang (mens jeg har været på skolen) hvor vi har vundet over dem, så det er fedt!

Så i torsdags, fik jeg lov til at se de andre stykker, og jeg var sammen med de dejlige tøser og drenge fra Gønsager (som er et opholdssted).

Så i fredags, kom min veninde Linette på besøg, og vi grillede ude i haven, vi sov sammen og om lørdagen tog vi på stranden, der var desværre ingen lækre drenge, kun nøgne børn og sure mænd :(.

Og så i dag, var vi i Aqua, ved Silkeborg, med oldemor. Vi så de sødeste oddere, jordegern og alle mulige dejlige dyr!

Jaaa, en helt aldeles perfekt uge + Jeg skal i Djurs sommer land med min søde søster og hendes kæreste i morgen...Det er faktisk min sidste skole dag, hvis man kan sige det sådan...Det er pga. jeg rejser over til min far, 2 dage før, og min søster skal ud og rejse...Meeeeeeeeeen jeg glæder mig til endnu en fantastisk uge!


Så mennesker? HUSK OG SMIL OG VÆR GLAD!


Amanda Arrigan Nymann

torsdag den 24. maj 2012

Åh du danske sommer!

Ej, hvor er det dog en dejlig dag! Og det har det været de sidste to dage. I dag er det dog klamt varmt, i sær fordi jeg har været inde de sidste to dage og set teater, plus jeg selv lavdede i går (: og det gik super! Vi vandt, og nu skal vi over på tvind og dyste mod alle de andre skoler der går videre.
Men altså, Når det er godt vejr og man er sammen med dejlige menensker, så bliver man så glad, eller jeg gør hvert fald! Og lige nu, er jeg super duper glad, så nu vil jeg dele min ´gladhed´ med alle! (:

Så alle dejlige menensker? Gå ud i solen, smil og vær sød mod alle!


Peace!


Amanda Arrigan Nymann

tirsdag den 22. maj 2012

Palsgård sommerspil, god energi og dejlige mennesker!

Ved godt jeg ikke har skrevet i lidt igen, meeen min computer var til reparation.
Men nu er jeg sgu klar igen :D (Jubiiii)

Jeg glæder mig så meget til at komme ned og synge med de dejlige fra Palsgård igen i dag! Til jer der ikke ved hvad det er, fortæller jeg det lige.
Det er en masse dejlige menensker som medvirker i en stor musical, i år er det Miss Saigon, som er en rigtig dejlig musical...Men smider lige et link!
http://w.palsgaardsommerspil.dk/


Altså, siden jeg var baby, har jeg været inde og se dem spille og har altid elsket det! Da jeg så blev smidt ud af Juelsinde Pigegarde (Pga mit ADHD) valgte jeg at gå til audition, jeg var såå skide nervøs, men alligevel kom med! Og nu, ja!
Det er mega fedt at stå på en scene og lave noget man elsker!+ De mennesker der er der, er så søde, dygtige og bare nogle fantastiske menensker!

Men alle dejlige menensker, hvis i er klar på et brag af en musical, så smut ind på siden og køb biletter, det vil være en oplevelse i aldrig vil glemme! Det bliver en spændene musical, med !BANG!, tuderi, smukke sange og smukke mennesker!!



Amanda Arrigan Nymann

søndag den 20. maj 2012

Ugen der gik, uge 20

Ved godt jeg ikke har skrevet så meget i den her tid, så nu laver jeg en: Ugen er gik! (I billeder)


Ugen startede helt fantasitsk, om tirsdagen havde vi musical (Den lille Mahagonny), og sådan her så vores makeup/omklædnings rum ud.
De store poser, er silofan som forestiller at os piger, bare er som gaver. Ja, man skal nok se musicallen før man forstår det.
 Her er jeg så, som Jenny Smith, Dybt forlekset i Jimmy Mahony som er guldgraver. Ved godt tøjet er lidt ´frækt´, men jeg er luder i stykket... Helt ærligt, det er fedt, hvor mange 16 årige kan sige: Jeg har haft hovedrollen i en bertolt brecht musical! Tvivler på der er mange :D
Så om onsdagen, havde vi fødselsdags fest på skolen, for Ivea og Monica. Vi fik sunget, spist en masse, og danset en masse. Og lige efter kagen, skulle jeg til eksamen i biologi, og det er ikke lige mit bedste fag, så kryds fingre for jeg får flotte resultater!
 Hvis man kender mig ret, ved man at jeg er en sukkermund, og det endte så i jeg lavdede: banan mouse, til hele familien. (Godt råd, højst tag en halv skål af det, det mætter helt vildt!)
 Så i går, skete der noget fantastisk, jeg er lidt af en gamer (nørd), og jeg elsker at spille GTA San Andreas til ps2, og så i går, gennemførte jeg det. Jeg har nok brugt 3 år på det, plus Mads (Svorger) har hjulpet mig. I sidste uge sad jeg over ti timer, og prøvede at klare den sidste mission, og så i går, klarede jeg den, på første forsøg om morgen! JUHUUUUU!

 Da jeg nu var så glad i går, besluttede jeg mig for at lave mad, og her er resultet. Det er en sund burger, med ost, grovbolle og masser af salat! Det var virkelig mums!
 Og ja, så er der min dejlige Dexter, som altid ligger i min vindueskarm!


Og det var så min uge.
Over and out!



Amanda Arrigan Nymann

torsdag den 17. maj 2012

Den Lille Mahagonny

Såå er jeg ude med lidt billeder & sange fra vores musical; Den Lille Mahagonny (:

http://www.youtube.com/watch?v=QruebDNAKfM&feature=plcp - Mig der synger en kærligheds sang (:

http://www.youtube.com/watch?v=psuGAN2_36E&feature=context-chv - Mig igen (:

Mig efter jeg har fået min smukke make-up på. (Tak mormor)

Simon og mig i en af scenerne

Mad fra æde scenen

Mig, hvor jeg er så dybt forelsket.


Peace out!



Amanda Arrigan Nymann

onsdag den 16. maj 2012

Respekt

Puhh, har lige klaret biologi eksamen, og havde teater i går, men nu har jeg tid til at skrive igen..
Men altså, endnu en gang vil jeg skrive om noget min lærer (Jacob) snakkede om i dag.

I ved nok alle at Grækenlad er i knibe ang. deres økonomi, og mange har skrevet grimme ting om dem, men så havde Jacob skrevet på facebook, at man skulle respektere dem, ligemeget hvad, de gav os matematik og mange andre ting.

Og midt i det, kom jeg til at tænke på min hver dag, jeg oplever tit på min skole, at folk ikke har respekt for nogle, og slet ikke for dem selv.

Jeg respektere alle, også selvom de ikke respektere mig, men sådan er livet vel....
Såååå menensker, dagens budskab er:

RESPEKTER ANDRE!


Amanda Arrigan Nymann

mandag den 14. maj 2012

Træls dag....Hvordan kan folk være så kolde?

I dag har været en helt aldeles lorte dag...Ja, jeg undskylder mig sprog, men er virkelig trist.

Der er den her dreng, som har tæsket mig før osv, og så i dag, blev han ved med at daske til mig, prikke til mig og holde mig så jeg ikke kunne gå.
Og da jeg så sagde det til min lærer, fik jeg af vide jeg var en ****** *****, af ham altså, ikke min lærer (Kan ikke engang sige det, så grimt som det er)
Og nu føler jeg mig trist, vores lærere lader ham gøre det, og han nyder at se andre være trist, men han kan ikke klare hvis man gør noget igen.....
Hmmmmm, sådan noget gør mig virkelig trist og rasende...Hvordan kan folk dog være sådan? Jeg er altid sød, hjælper alle, og slår aldrig...Jeg laver altid lektier, er altid venlig osv...Og dette er takken...
Sådanne dage, glæder jeg mig til at komme over til min nye skole!!

Føler mig tit alt for moden/voksen til at gå der.....
Kun få uger tilbage! JUBIIIIIIIIIIIIIIIIII!



Amanda Arrigan Nymann

søndag den 13. maj 2012

En hyldest til min ´mor´.

I dag er det jo mors dag, og håber alle i søde mennesker der ude, har sagt/givet noget godt til jeres mødre.

Jeg har jo mistet min mor, men jeg har en ekstra mor, min mormor, hende som har været her for mig siden jeg var en baby.



Mormor?
Tak fordi du altid er her for mig, selvom jeg har været verdens største kælling (undskyld mit sprog). Du lytter altid og prøver altid at hjælpe, selvom jeg kan være svær!
Jeg undskylder for alt lort jeg har gjort i tiden, men er ikke sådan mere, du har gjort mig til den jeg er.
Uden dig var jeg nok ikke endt som en stærk pige, men nok endt som min mor :( Jeg ved du også savner hende hver dag og du må ALTID græde ud ved min skulder. For vi to står nemlig sammen!
Livet har jo ikke ligefrem været nemt for os to, men vi står altid sammen.
Jeg ønsker dig alt verdens lykke, og jeg vil gøre alt for dig! Det håber jeg du ved!
Jeg elsker dig over alt på jorden & jeg kan/vil ikke leve uden dig!
Kunne skrive flere tusind sider, men alligevel vil det være umuligt at beskrive hvor meget jeg elsker dig.!

DU ER VERDENS BEDSTE ´MOR´´! <3<3



Amanda Arrigan Nymann

lørdag den 12. maj 2012

Tænke, tænke, tænke.

Har lige opført; Den lille Mahagonny, og det gik fantastisk! Seriøst, vi spillede bare sååå godt!
Men altså, når jeg så sidder og kigger ud på alle elever og deres forældre, tænker jeg: Hvorfor er det de bor på opholdsted, hvordan er det mon? Savner de ikke hinanden hele tiden?
Alligevel smiler de, hygger sig sammen, og man kan virkelig se at de elsker hinanden, det går lige i hjertet..!
Altså, jeg bor jo selv  hjemme, og kunne ikke forestille mig at være væk fra min mormor og morfar hele tiden...Puhh...

JEG KOMMER VIRKELIG TIL AT SAVNE DEN SKOLE, OG I SÆR DAGE SOM DISSE, HVOR ALLE ER GLADE!


Amanda Arrigan Nymann

fredag den 11. maj 2012

Jukebox på Fredericia Teater

Havde en trist dag i dag, men det blev der hurtigt lavet om på! Så snart jeg trådte ind på Fredericia Teater, var jeg trylle bundet!
Lyset går ned, og  Alley Cat bliver spillet, og et fantastisk danse nummer kommer frem.
Nogle af de dejligste numre, bliver sunget/performet af de dejligste/dygtigste menensker!
En lille ´spøg´ som Teit klarede super!
Og så, efter denne sjove sang, hvor Teit havde brudt sammen pga. savnet til hans mor. Kom Mads ind, og sang: Durene flyver, WAUW, jeg var mundlam (tog mig selv, i at sidde med åben mund, flere gange under dette!) Alle toner var klare, og ja, det var vildt!

Flotte og søde danse piger, får sunget og danset, og lige før pausen kom Matador. Jeg lukkede mine øjne, og drømte mig væk, den følelse har jeg aldrig haft før.

Og efter pausen blev det kun vildere og flottere! Men vil ikke fortælle jer mere, men vil derimod anbefale jer at tage der ind!!
Jeg har aldrig set en bedre musical, det var så flot og så godt gået! Ja, jeg mangler stadig ord, men TAK!


Før jeg slutter vil jeg godt sige, at bent er en fantastisk sangskriver!!


6 ud af 6 stjerner her fra!



Amanda Arrigan Nymann

torsdag den 10. maj 2012

Skuespil er livets gave!

Årrrm, to helt fantastiske dage! Med fantastiske teater oplevelser og dejlige mennesker!

Altså, i går var jeg først tíl reception ude ved søde Dennis, i Big Tone Music Shop, og jeg er blevet dybt forelsket i den flottste Gibson, problemet er jeg bare ikke har 150.000 til en guitar, men altså.

Efter det, tog jeg ned og se Grease og wauw! De var sgu dygtige! GREASE IS THE WORD! Vil også gerne rose min søde veninde Linette, som var såå god! Det eneste negative ved det, var at der nok var 30 grader der inde :o

Og nu er vi så nået til i dag, i dag havde vi en fantastisk prøve (Den lille Mahagonny), jeg er sååå forelsket i at spille skuespil! Bare det med at være en anden et øjeblik, det er fantastisk! Gøre rollen til sin egen, ja, jeg elsker/lever for det! BROADWAY? YOU WILL SE ME SOON!


LIVET ER SÅÅ DEJLIGT!


Billede af mig og Kirsten, fra kostume prøve (Jeg er luder i stykket, just so you know)


Amanda Arrigann Nymann

tirsdag den 8. maj 2012

Musik!

I dag sad jeg og hørte musik (som jeg altid gør), og fik sådan en mærkelig følelse.
Hørte en bestemt sang, og fik en bestemt følelse, som jeg ikke havde følt i flere år.
Det var kun i et kort øjeblik, men det gav et sug i maven. Ikke et normalt sug, som når man gør noget spænende, eller et sug når man er forelsket, næ nej! Det var en særlig følelse, den var dejlig!
Symes det er fantastisk hvad musik kan gøre ved en. Man kan altid lytte til det, det kan ændre ens humør, ja, det er den mest fantastiske ting i verden!

JEG ELSKER MUSIK!



Amanda Arrigan Nymann

mandag den 7. maj 2012

Giro d'Italia

Efter eksamen i dag, kom Giro d'Italia  lige forbi os, og derfor tog jeg lidt billeder, som jeg gerne vil dele med jer alle (:








Amanda Arrigan Nymann

søndag den 6. maj 2012

Jeg savner dig mor, selv i mine drømme

Her til morges, vågnede jeg med tåre i hele ansigtet, og det var pga. en drøm.
Nogle gange kan jeg tydeligt huske mine drømme, men denne sidder virkelig fast.

Vi sad i mor og Brians lejlighed, han havde sine cowboy bukser på, og han sorte jakke, mor havde hendes guldhalskæde på, den lange nederdel og hendes grønne bluse.
Allerede da jeg så hende i drømmen, græd jeg. Hun holdte om mig og sagde hun elskede mig og alt nok skulle gå, men jeg vidste jo godt hun ville dø, og prøvede at fortælle hende det, men hun troede mig ikke.
Jeg skrev på et papir jeg elskede hende og hun skrev hun også elsker mig.
Pludselig var hun væk og jeg vågnede..



Jeg savner min mor ubeskriveligt meget og jeg elsker hende :(
Hun er og bliver den bedste mor i verden!

http://www.youtube.com/watch?v=fJgOs__GRoA , det er en sang der betyder alt for mig, fordi jeg selv sang den sidste år i Billy Elliot, og teksten beskriver præcis hvad jeg føler!

R.I.P


Amanda Arrigan Nymann

lørdag den 5. maj 2012

Tror sgu jeg er lykkelig!

Jeg er bare så lykkelig!
Her på det seneste, har alt gået godt, hvis altså man ser bort fra nogle småting, men altså.
I morgen skal jeg være sammen med de dejlige på Palsgård og øve.
Mandag har jeg eksamen.
Onsdag skal jeg til reception ved big tone music city, hvor søde Dennis arejder.
Fredag skal jeg over til fredericia teater og se; Jukebox med mormor og morfar. (Dejligt at morfar giver bryllupdags gaver som jeg også kan bruge :D)

Jeg har den dejligste familie og de sødeste venner..!

Og ja, alt er bare perfekt!


Kærlighed til alle!
I er alle sammen særlige!!


Amanda Arrigan Nymann

torsdag den 3. maj 2012

Life is goooooooood!

Årrrmh! Dejlig, dejlig dag.
Først eksamen i dansk diktat og så læseprøve. (Og jeg tror det gik super!, Self. når det er mig d:)
Så havde vi musical indtil de andre tog hjem, så solede mig og Aron os, og fik is (Tre is, yes sir!)
Mens jeg lagde der, tænkte jeg: Ej hvor er livet dog dejligt!
Der er ikke krig i Danmark, jeg har de dejligste venner og den dejligste familie, og de små problemer jeg har nogle gane, kan løses.. Ja, wauw jeg er heldig!



LIFE IS GOOD!


Amanda Arrigan Nymann

onsdag den 2. maj 2012

Hjernen er en sej ting! + jeg har en super dag!

I dag har været en helt fantastisk dag!
Klarede matematik eksamen og jeg føler at det gik super!!
Men altså, under matematikken kom jeg til at tænke: Det er jo helt fantastisk hvad hjernen kan.
2x=10, a+2a=x og jeg kunne blive ved med at skrive mystiske ting, men alt dette, kunne min hjerne finde ud, det er sgu sejt at noget i ens hoved, gør man kan sådanne ting, den får os til at tænke, tale, skrive, synge osv...
Wauw, jeg er bare så overrasket over mig selv...
Og oven i en god eksamen, fik jeg en sød ny sagsbehandler og min dejlige søster kommer i dag...

MINE HJERNE ER BARE SÅ SEJ! :D



Forsat god dag alle dejlige mennesker! Kærlighed til alle!


Amanda Arrigan Nymann

tirsdag den 1. maj 2012

World? I´m ready for you!

Nu er det gået op for mig, i morgen skal jeg virkelig til eksamen.Noget jeg har studeret i 9 år, kommer til en ende i morgen, folkeskole eksamen, og snart er det hele overstået.
Snart skal jeg videre til; musiker på et år, og så er det det virkelige liv.

Selvom det ikke går fantastisk på skolen i øjeblikket, betyder alle noget for mig, som jeg har sagt før, er vi som en stor familie, med et specielt sammenhold. Det sammenhold tror jeg ikke man finder andre stedet, for vi er så tæt hver dag, og vi er så få.

Hmmmmmh, ja, jeg kommer sgu nok til at savne skolen lidt, men nu skal eksamen klares (Selvfølgelige med top score) og så er der dømt det virkelige liv, til lille Amanda.


WORLD? I´M READY FOR YOU!! THIS WONT BE THE LAST, YOU HEAR FROM ME :D



Amanda Arrigan Nymann